Heritage Fauteuils is een initiatief van kunsthistoricus Bart Assies. Na een grondige studie heeft hij een stijlvolle collectie van zes comfortabele fauteuils samengesteld, gemodelleerd naar achttiende- en negentiende-eeuwse voorbeelden uit Engeland en Frankrijk. Deze ontwerpen hebben hun bestaansrecht ruimschoots bewezen en kunnen nog jaren mee. Een mooie erfenis voor komende generaties!

De collectie van Heritage Fauteuils bestaat niet uit kopieën van prestigieuze stijlmeubelen. Er is gekozen voor eenvoudige, comfortabele stoelen die ook in een eigentijds interieur niet misstaan. Om dat te onderstrepen, wordt de collectie gepresenteerd in vijftien moderne kleuren ribfluweel. Het doet de elegante lijnen goed uitkomen en geeft de fauteuils een gemoedelijk en tijdloos karakter. Er kan echter ook gekozen worden voor traditionele stoffen zoals velours, damast, of leer: de mogelijkheden zijn legio.

De fauteuils van Heritage Fauteuils worden in kleine oplage in Nederland geproduceerd, zodat topkwaliteit gewaarborgd is. De zes standaardmodellen kunnen aan de wensen van de klant worden aangepast. Bij ieder model is er keuze uit ten minste twee verschillende poten in vier kleuren, met of zonder castors.

Heritage Fauteuils is er voor particulieren en projectinrichters die een duurzaam statement willen maken. De collectie is vooralsnog alleen via de website te bestellen. De modellen zijn op afspraak te bezichtigen.

LinkedIn
Share
The message will be closed after 20 s
Ajax Loading