HF Policy

Wij adviseren u om onze collectie zelf te komen bezichtigen alvorens een keuze te maken. Gezien de aard van onze producten is het omruilen, annuleren of terugbetalen van uw bestelling, eenmaal geplaatst, niet mogelijk.

De fauteuils van Heritage Fauteuils worden handmatig geproduceerd, gebruikmakend van traditionele technieken, gecombineerd met moderne materialen. Zo blijven onze fauteuils betaalbaar, zonder dat comfort en duurzaamheid worden geofferd. Dankzij onze traditionele manier van werken kunnen we onze zes standaardmodellen geheel aan uw wensen aanpassen.

De fauteuils van Heritage Fauteuils worden standaard geleverd in een mooie sterke ribfluweel (Martindale: 50.000 rpm). U kunt kiezen uit vijftien kleuren. Neem gerust contact met ons op als u enkele stalen wilt zien: zonder kosten en geheel vrijblijvend kunt u tot zes stalen bij ons opvragen.

Het is altijd mogelijk om uw eigen bekledingsstof aan te leveren. U moet dan rekenen op zes meter stof. Het is altijd verstandig om eerst even contact met ons op te nemen. Wij adviseren u graag!

Onze fauteuils zijn voor vijf jaar gegarandeerd. Slijtage door normaal dagelijks gebruik, nalatig of onjuist onderhoud, en schade door ongelukken zijn van onze garantie uitgesloten. Als u eigen stofferingsmateriaal aanlevert, valt deze vanzelfsprekend niet onder onze garantie.

N.B. Castors kunnen schade aan uw vloer veroorzaken. Om dit te voorkomen raden wij u aan meubelglijders te gebruiken. Heritage Fauteuils accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade die door castors is veroorzaakt.

Levering en verzending: Heritage Fauteuils streeft een levertijd na van zes tot tien weken na bijschrijving van uw (aan-) betaling op onze rekening. N.B. Bij een uitgestelde betaling (bijv. met een credit card) wordt de bestelling pas in behandeling genomen als het verschuldigde bedrag is vrijgegeven. Eventuele extra transactiekosten worden in rekening gebracht.

Mocht de levertijd worden overschreden, dan nemen wij tijdig contact met u op. Het overschrijden van de levertijd is in principe geen grond om uw bestelling te annuleren. Wij regelen met alle plezier de levering van uw bestelling zodra zij klaar is. Bezorgkosten binnen de BeNeLux bedragen € 70,– per item. Voor andere bestemmingen kunt u contact met ons opnemen.

LinkedIn
Share
The message will be closed after 20 s
Ajax Loading